Utazás Európába

Utazásszervező

2018. augusztus 25. 20:12 - Publikus Team

Az Utazás Európába tesztelte az alábbi szolgáltatásokat, így ajánljuk a repülőjegy, buszjegy, szállás és autóbérléshez ezeket a tapasztalattal rendelkező weboldalakat! Ha megjött a kedved az utazáshoz, MOST még időben vagy, hogy a legjobb ajánlatok közül FOGLALJ:

booking2_gomb.jpg

momondo2_gomb.jpg

flixbus2_gomb.jpg

rentalcars2_gomb.jpg

SZERVEZD MEG PÁR KATTINTÁSSAL AZ UTAZÁSOD, HOGY PONTOSAN AZT KAPD, AMIT SZERETNÉL ÉS OLCSÓBBAN, MINTHA UTAZÁSI IRODA INTÉZNÉ! Jobban jársz, ha rögtön foglalsz, mert egy kis idő elteltével is drágulnak az árak, ha mégis csak másnap foglalnál, mentsd le a linket!

terkep_map.jpg

Ami alátámaszthatja még a döntésedet, az a cégek gyönyörű marketing körmondatai:

Booking.com

Az 1996-ban, Amszterdamban alapított Booking.com egy kis holland cégből a világ egyik legnagyobb internetes szállásfoglaló vállalatává vált. A Booking Holdings Inc. tagjaként (NASDAQ: BKNG) a Booking.comnál több mint 17 000-en dolgoznak 198 irodában a világ 70 országában. Küldetésünk, hogy mindenki láthassa a világot. A Booking.com sokat áldoz a digitális technológiára annak érdekében, hogy zökkenőmentessé tegye az utazást. A Booking.com az utazóknak szállások, apartmanok, nyaralók, családi panziók, ötcsillagos luxusüdülők, lombházak vagy akár jégkunyhók széles választékát kínálja. A Booking.com weboldala és alkalmazásai 40-nél is több nyelven érhetők el, és 29 014 419 szálláslehetőséggel várja 140 144 úti célon, a világ 231 országában. Naponta több mint 1 550 000 éjszakát foglalnak le a weboldalunkon. Akár üzleti, akár szabadidős céllal foglalnak, vendégeink könnyen és gyorsan megtalálhatják álmaik szállását a Booking.comon. Mi nem számítunk fel foglalási díjat, és ígérjük, hogy felvesszük az árversenyt. A Booking.com ügyfélszolgálati csapata a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető, és több mint 40 nyelven áll a vendégek rendelkezésére.

Booking.com

momondo

A momondo egy ingyenes és inspiráló globális utazáskereső oldal, amely összehasonlítja az olcsó repülőjáratokat, hoteleket és autókölcsönző ajánlatokat. Az utazók számára áttekintést adunk az elérhető utazási lehetőségekről anélkül, hogy extra díjat kellene fizetniük. Nem árusítunk repülőjegyet, szállodai szobákat vagy autókölcsönzési ügyleteket, de bemutatjuk az elérhető árakat, és kiválaszthatjuk a kívánt ajánlatokat. Egy kattintás, és közvetlenül a kiválasztott webhelyre kerül, ahol a foglalás befejeződik. Ma több mint 30 nemzetközi piacot szolgálunk ki, így nemzetközileg elfogadják egyedi termékeinket és szolgáltatásainkat. A vezető médiák, mint pl. a New York Times, a CNN, az Frommer, a CBS és a The Daily Telegraph ajánlott minket, és elnyertük az iparági elismeréseket a legjobb meta-keresési weboldalként, a közösségi médiaként és a legjobb internetes kereső oldalként. 2006-ban alakultunk és ma több mint 250 főt foglalkoztatunk több mint 40 országból a koppenhágai székhelyű Dániában. A momondót a KAYAK, a Booking Holdings Inc. független leányvállalata vezeti. Mindannyian szenvedélyesek vagyunk munkánkban és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az utasoknak megnyithatjuk a világot.

momondo2_gomb.jpg

Flixbus

A FlixBus egy fiatal utazási vállalat, amely 2013 óta Európában milliók utazási szokásait változtatja meg. Technológiai start-up, internetcég és klasszikus közlekedési vállalat egyedülálló kombinációjaként rövid idő alatt Európa legnagyobb távolsági buszhálózatát hoztuk létre. Egyszerű foglalási rendszerrel és naponta bővülő ajánlatokkal tesszük lehetővé milliók számára a világ felfedezését elérhető áron. Emellett a zöld távolsági buszok betartják a legmagasabb komfort-, biztonsági és környezetvédelmi szabványokat, és az autóhasználat ökológiai és kényelmes alternatíváját kínálják. A sikerünk egy hagyományos közlekedési eszköz digitalizálására épül. Olyan technológiai újítások, mint a példaértékű foglalási- és jegyrendszer, a FlixBus-App, az ingyenes Wi-Fi vagy a buszok GPS-es nyomon követhetősége teszik lehetővé az utazásnak ezt az új módját. Okos útvonaltervezéssel és egy dinamikus ármenedzsmenttel ügyfeleink számára mindig a legjobb ajánlatot tudjuk nyújtani. Ehhez a középvállalkozói szektorral kötött szoros együttműködésre építünk: regionális busz partnerek - gyakran családi vállalkozások több évtizedes tapasztalattal - teszik ki a zöld FlixBus-flottát. Így kapcsolódhat össze az innováció, a start-up mentalitás és egy erős, nemzetközi márka a hagyománnyal és a minőséggel. A FlixBust három fiatal vállalkozó alapította Münchenben, hogy a környezetbarát utazást kényelmessé és egyben megfizethető tegyék. A berlini "MeinFernbus" egyidejűleg indította zöld buszait egész Németországban.

 

Rentalcars

A várva várt pillanat, mikor elfordítjuk a kulcsot, beindul a motor és megkezdődik a kaland... A Rentalcars.com-nál mindent megteszünk azért, hogy minél több izgalmas úticélt kínálhassunk ügyfeleinknek. Hegyeket mozgatunk meg a legjobb autóbérlési ajánlatokért, és mindemellett gondtalan, gördülékeny élményt biztosítunk Önnek. Célunk, hogy az autókölcsönzés minél egyszerűbb legyen és hogy úgy érezze, mintha saját autóját vezetné. Az autókölcsönzés a szabadság érzésével tölt el – mi pedig megtaláljuk Önnek az ideális autót, méghozzá nagyszerű áron. De nem csak kedvező ajánlatokkal kapcsolatban számíthat ránk. Azért dolgozunk, hogy autóbérlése minél zökkenőmentesebb legyen. Brókerként működünk, ami azt jelenti, hogy az Ön nevében autóbérléseket szervezünk. Nagyszerű ajánlatainkat hatalmas vásárlóerőnknek köszönhetően alakíthatjuk ki és kínálhatjuk Önnek. Azonban cégünk sokkal több, mint egy egyszerű ár összehasonlító oldal: mi minden lépésnél ott vagyunk, ha segítségre lenne szüksége. Röviden szólva: verhetetlen ajánlataink mellett nyugalmat is biztosítunk Önnek a teljes autóbérlés során. Az ideális bérautó és a minőségi színvonal biztosítása érdekében honlapunkon közzétesszük saját, valamint ügyfeleink millióinak tapasztalatait is.

 

komment
süti beállítások módosítása